Verkorte opleiding Financial Control

De Verkorte opleiding Financial Control biedt u verdieping op strategisch en bedrijfseconomisch terrein en versterkt uw professionaliteit binnen uw organisatie. Het programma biedt u op compacte en interactieve wijze inzicht in de meest relevante en actuele vraagstukken voor de Financial Controllers.

Meer informatie | Download de brochure

Verkorte opleiding Project Control

Als werkvorm komen projecten steeds vaker voor. Uit de media, maar wellicht ook uit uw eigen ervaring weet u dat projecten nog wel eens anders lopen dan gepland. Om u beter te wapenen met kennis, inzicht en oefening rondom project control is deze vijfdaagse opleiding ontwikkeld.

Meer informatie | Download de brochure

Verkorte opleiding Public Control

Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor ervaren (concern)controllers werkzaam binnen gemeenten, provincies, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, woningcorporaties etc. Deze opleiding biedt u verdieping op strategisch en bestuurlijk terrein, waardoor uw professionaliteit wordt versterkt.

Meer informatie | Download de brochure

 

Verkorte opleiding Controller Onderwijs

De grootschalige veranderingen in het onderwijs vragen veel van u als financieel manager. U heeft te maken met actueel onderwijsbeleid dat eisen stelt aan prestaties, profilering en kwaliteit. Meer dan ooit werkt u in een sterk krachtenveld. De controlfunctie behoort tot de meest emanciperende functiesoorten in de sectoren onderwijs, zorg en overheid. Dat stelt hoge eisen.

Meer informatie | Download de brochure

Verkorte Business Controllersopleiding

Als controller moet u niet alleen financieel inhoudelijk zijn maar ook adviseur en coach van het niet-financiële management. U moet niet alleen het verhaal achter de cijfers vertellen, maar ook meedenken over de strategie en alles wat nodig is om die strategie te realiseren. Uw nieuwe rol verschuift hiermee steeds meer naar business partner.

Meer informatie | Download de brochure

Opleiding Controller in de Zorg

Tijdens deze opleiding speciaal voor (business) controllers binnen de zorg worden de meest actuele ontwikkelingen behandeld, die van directe invloed zijn op uw vak. En wat de meest effectieve manier is om hiermee om te gaan. U krijgt concrete handvatten hoe u als controller verder kunt groeien als sparringpartner en beïnvloeder van het algemene beleid.

Meer informatie | Download de brochure

Controllersopleiding overheid en non-profit

De grootschalige veranderingen in de publieke sector vragen veel van u als public controller. Deze verkorte controllersopleiding biedt u verdieping op financieel, bestuurlijk en bedrijfseconomisch terrein en versterkt uw professionaliteit. Het programma is speciaal ontwikkeld voor de overheid en non-profit sector.

Meer informatie | Download de brochure

Persoonlijk opleidingsadvies

Mocht u vragen hebben over een van deze programma's, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met opleidingsadviseur:

Sandra Donkers
T: 040 - 2 972 770
E: s.donkers@euroforum.nl