Cursussen, congressen en opleidingen op het gebied van klimaat en energie

Wil jij jouw kennis op het gebied van duurzaamheid vergroten en/of verdiepen? Euroforum biedt een gevarieerd aanbod aan opleidingen, cursussen en congressen binnen dit vakgebied. Onze programma’s zijn een goede mix van theorie en praktijk, met ervaren docenten en sprekers uit het werkveld. Hierdoor doe je gegarandeerd nieuwe kennis en inzichten op voor je eigen organisatie. 

Vergroot jouw kennis over klimaat en energie

Klimaat en energie speelt een steeds grotere rol in de samenleving en geen organisatie ontkomt eraan om stappen te zetten met duurzaamheid in het achterhoofd. Je denkt hierbij bijvoorbeeld aan energiemanagement, windenergie en circulaire economie. Onze deskundige docenten helpen jou graag om jouw organisatie toekomstbestendig te maken door je meer te vertellen over deze onderwerpen. Download onze opleidingsgids en lees meer over de verschillende cursussen, congressen en opleidingen die wij aanbieden op het gebied van duurzaamheid.

Kies een programma dat aansluit bij jouw interesses

Heb jij in onderstaande lijst een cursus, congres of opleiding gevonden waar je graag deel van uitmaakt? Schrijf je dan direct in! Volg je liever een opleiding of cursus op je eigen locatie? Neem dan contact op met onze adviseur en bespreek de mogelijkheden voor een incompany-training.

Persoonlijk opleidingsadvies nodig?

Hoi, Ik ben Sandra en ben een specialist op dit vakgebied. Je kunt mij bereiken via onderstaande gegevens of via de chat.

040 2972 770 sandra.donkers@euroforum.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van vakgebied Klimaat & Energie

Onze privacy-policy