Juridische congressen, opleidingen en cursussen

Onze congressen, opleidingen en cursussen houden jou op de hoogte van het juridisch vakgebied. Een bedrijfsjurist is wellicht van groot belang voor jouw organisatie, bijvoorbeeld omdat je te maken krijgt met privacy, data protection, de AVG en de UAVG. De rol van de bedrijfsjurist is echter sterk veranderd de afgelopen jaren. Onze juridische congressen, opleidingen en cursussen maken jouw organisatie klaar voor de toekomst.

Juridische congressen, opleidingen en cursussen binnen diverse vakgebieden

Euroforum biedt speciale, verdiepende juridische congressen, opleidingen en cursussen aan voor juristen binnen diverse vakgebieden, waaronder overheid, veiligheid, zorg en milieu. Hierdoor ben je uitstekend op de hoogte van de juridische ontwikkelingen die relevant zijn voor jouw vakgebied en weet je tijdig in te spelen op veranderingen. Ben jij geïnteresseerd in een van onze congressen, opleidingen en cursussen binnen het juridisch vakgebied? Schrijf je dan direct in.

Download de brochure

Wil jij meer informatie ontvangen over een specifieke opleiding? Download dan de brochure en lees meer! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met opleidingsadviseur Sandra Donkers. Je kunt ook kiezen voor een incompany-traject op maat, als meer mensen binnen jouw organisatie geïnteresseerd zijn in de opleiding.

Persoonlijk opleidingsadvies nodig?

Hoi, Ik ben Sandra en ben een specialist op dit vakgebied. Je kunt mij bereiken via onderstaande gegevens of via de chat.

040 2972 770 sandra.donkers@euroforum.nl

Aanbod binnen dit vakgebied

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van vakgebied Juridisch

Onze privacy-policy