Het Pensioenfondsbestuurders Diner

Het Pensioen Event 2016

Exclusief diner voor Pensioenfondsbestuurders

 

Nu de coronamaatregelen het toelaten om weer fysiek bij elkaar te komen pakken wij de draad weer op. Want er is veel om over bij te praten!

De praktijk is de beste leerschool en we kunnen ontzettend veel van elkaar leren. U heeft ongetwijfeld expertise opgebouwd in uw functie en dat geldt ook voor uw collega bestuurders bij andere pensioenfondsen. Het is dan ook zonde om ervaringen niet met elkaar te delen. 

Daarom organiseren wij een aantal maal per jaar het Pensioenfondsbestuurders Diner waarbij een selecte groep van pensioenfondsbestuurders de mogelijkheid heeft om met elkaar in een informele setting kennis, ervaringen en ideeën uit te wisselen over actuele vraagstukken.

 

Blijf op de hoogte van de nieuwe editieHoe ziet het diner eruit?

We starten de avond met een bijdrage van een onafhankelijke spreker die de aanwezigen aanzet tot reflectie over hun eigen praktijk. Vervolgens starten we met het diner waarbij tijdens iedere gang de tafelsamenstelling wijzigt, zodat de aanwezigen aan het einde van de avond de kans hebben gehad om met iedereen in gesprek te gaan. 

De thema’s die besproken worden bepaalt u zelf. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging waarin wij u vragen welke onderwerpen u graag aan bod wilt laten komen. Op deze manier gaat u gegarandeerd naar huis met concrete tools voor uw eigen pensioenfonds.

Bekijk het programma

 

Eerstvolgende Pensioenfondsbestuurders Diner

Het eerstvolgende Pensioenfondsbestuurders Diner vindt plaats op woensdag 13 oktober 2021 in Green Village Nieuwegein. Aan deze avonden zijn voor pensioenfondsbestuurders geen kosten verbonden. Inschrijving is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging door de organisatie of een collega bestuurder. Wilt als bestuurder graag aanwezig zijn?
Neem dan contact op met: Bianca Bendriss, Programma Manager

 


Exclusive Associates
 
 
 
 
 
 
 
17.30
Ontvangst met aperitief
18.00
Welkom
Het Pensioen van de Toekomst

Het nieuwe pensioenstelsel komt eraan. Welliswaar met vertraging en dus pas vanaf 2023, maar het vraagt van pensioenfondsen wel dat zij alvast voorsorteren. Een aantal zaken zijn duidelijk, maar er moet ook nog veel uitgewerkt worden. Bij uitstek dus een onderwerp om met elkaar over in gesprek te gaan. Het onderwerp wordt ingeleid door een spreker die zijn visie deelt over de toekomst van ons pensioen.

Aanvang 3-gangendiner

Tijdens het diner leiden tafel hosts de gesprekken over onderwerpen die hoog op jullie agenda’s staan. Bij iedere gang rouleren de tafels waardoor iedereen met elkaar van gedachten kan wisselen.


21.30
Plenaire terugkoppeling door de tafel hosts
21.45
Afsluiting met koffie en thee
22.00
Einde

Algemene informatie over het diner

Datum

13 oktober 2021

Locatie

Green Village Nieuwegein
Blokhoeve 7
3438 LC Nieuwegein

Informatie over deelname

Aan de Pensioenbestuurders Diners zijn voor pensioenfondsbestuurders geen kosten verbonden. Inschrijving is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging door de organisatie of een collega bestuurder.

Wilt u als bestuurder graag aanwezig zijn? Neem dan contact op met: Bianca Bendriss, Programma Manager

 


Op deze pagina worden binnenkort artikelen gepubliceerd over actuliteiten en vraagstukken.

Aan de Pensioenbestuurders Diners zijn voor pensioenfondsbestuurders geen kosten verbonden. Inschrijving is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging door de organisatie of een collega bestuurder.

Wilt als bestuurder graag aanwezig zijn? Neem dan contact op met: Bianca Bendriss, Programma Manager

Inlogcode:

Congres | 2021-10-13