Duurzaamheid | Cursussen, Congressen en Opleidingen

Wil je jouw kennis op het gebied van Duurzaamheid vergroten en/of verdiepen? Euroforum biedt een gevarieerd aanbod in opleidingen, cursussen en congressen. Onze programma’s bieden een goede mix tussen theorie en praktijk, met ervaren docenten en sprekers uit het werkveld. Hierdoor ga je gegarandeerd naar huis met nieuwe kennis en inzichten voor je eigen organisatie. Of het nu gaat om energiemanagement, windenergie, smart cities, slimme verlichting, circulaire economie of energieprojecten.

Volg je liever een opleiding of cursus op je eigen locatie? Neem dan contact op met onze incompany adviseur.

Op de hoogte blijven van ons aanbod?

*Al meer dan 3000 professionals ontvangen onze nieuwsbrief

Veilig interactief leren en ontmoeten

Covid-19: veilig en interactief leren

In deze coronatijd dragen wij onze verantwoordelijkheid om te zorgen voor een veilige leeromgeving, de veiligheid van onze deelnemers en medewerkers staat voorop. Onze bijeenkomsten vinden plaats op veilige en goed bereikbare locaties, rekening houdend met het beleid van de overheid.

Meer informatie

Blended voor een sterker resultaat

Door klassikale bijeenkomsten te combineren met online leervormen wordt het leertraject intensiever, persoonlijker en flexibeler. Het resultaat? Een groter leerrendement.


Meer informatie
Zoeken in ons aanbod
Blijf op de hoogte

Het vakgebied blijft vernieuwen. Om deze veranderingen bij te houden is up to date blijven van belang. Via onze de social media kanalen kun je makkelijk onze relevante stukken volgen.

Advies

Wil je meer weten over een opleiding of congres, neem dan contact op met onze adviseur:
040 - 2 972 780

Tonnie van Zanten Adviseur tonnie.van.zanten@Euroforum.nl

Incompany

Iedere cursus of opleiding kun je ook in zijn geheel of gedeeltelijk incompany met meerdere collega's volgen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via:
Telefoon: 040 29 74 974

Guusje Verhoeven Adviseur Incompany trainingen incompany@Euroforum.nl