Behaal bij ons je Permanente Educatie uren (PE-punten)!

Als financieel professional is het belangrijk om je kennisniveau op peil te houden. Je richt je steeds meer op je rol als sparringpartner, spendeert meer tijd aan het analyseren van informatie en bent betrokken bij het besluitvormingsproces in je organisatie. Analytische vaardigheden, kennis van informatietechnologieën en inzicht in de business zijn essentieel! Al onze financiële opleidingen zijn praktisch opgezet en voorzien van PE punten. Met deze kennis en vaardigheden zet je gegarandeerd stappen in je financiële carrière.

Onze opleidingen en cursussen zijn door de PE portfolio geaccrediteerd en Cedeo-erkend. Om deze erkenning te behouden volbrengen wij iedere drie jaar klanttevredenheidsonderzoeken en dienen we deze af te sluiten met een positief resultaat. 

Onze opleidingen kennen een ideale mix van theorie en praktijk. Bekijk hieronder welke opleidingen in aanmerking komen voor Permanente Educatie Uren (PE-uren):

 

 

 PE-uren (Permanente Educatie Uren)       

 

Op de hoogte blijven van ons aanbod?

*Al meer dan 3000 professionals ontvangen onze nieuwsbrief
Zoeken in ons aanbod
Advies

Wil je meer weten over een cursus of congres, neem dan contact op met onze opleidingsadviseur:
Sandra Donkers
Telefoon: 040 - 2 972 770

Sandra Donkers Adviseur sandra.donkers@Euroforum.nl
Incompany

Iedere cursus of opleiding kun je ook in zijn geheel of gedeeltelijk incompany met meerdere collega's volgen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via:
Telefoon: 040 29 74 974

Guusje Verhoeven Adviseur Incompany trainingen incompany@Euroforum.nl
Blijf op de hoogte

Het vakgebied blijft vernieuwen. Om deze veranderingen bij te houden is up to date blijven van belang. Via onze de social media kanalen kun je makkelijk onze relevante stukken volgen.