e-Identity Congres

The next step in Identity, Authentication and Client Onboarding

25 januari 2018

De toekomst van de digitale identiteit

 

Het identity landschap is nog steeds volop in beweging. De strategie achter de elektronische identificatie en authenticatie voor overheid en bedrijfsleven raakt iedereen. In publiek private partnerships en met behulp van overheid, kennisinstellingen en dienstaanbieders worden digitale projecten binnen (Europese) kaders onderzocht en uitgerold.  Dit e-Identificatie congres brengt alle belangrijke spelers samen en biedt praktische handvatten om meteen in uw eigen werkomgeving aan de slag te kunnen.

Wat betekent dit voor uw sector? Welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van online betalen, onboarding van klanten en identificatie en authenticatie van klanten. Wat kunnen we leren van andere landen, sectoren en initiatieven in het kader van EU verordeningen, wet en regelgeving in Nederland?


Reserveer vrijblijvend uw plaats Direct inschrijven


E-identity

Thema's van het congres:

 • Toekomstvisie biedt legio opties voor new business
 • Log in met één middel
 • Focus op B2C, maar hoe zit het met zakelijke klanten (B2B)?
 • We hebben stappen gemaakt in de implementatie. Maar we zijn er nog niet!
 • Wat moet er nog gebeuren? Welke stap moeten we zetten?
 • Er moeten meer partijen aansluiten.
 • Diverse praktijkcases!

 

Een 360° overzicht van alle zakelijke & technologische ontwikkelingen 
rond e-Identity in de telecom en financiële sector!

Voorwoord van uw dagvoorzitter

Jaap Kuipers, Initiatiefnemer Platform Identity Management Nederland (PIMN)

"Het e-Identity Congres gaat over de volgende stappen voor klantenidentificatie, authenticatie en “client onboarding”. De actualiteit van dit onderwerp is hoog. Overheid en Financiële sector staan beide onder druk om bedrijfsprocessen verder te automatiseren en te ontsluiten via de mobiele kanalen."

"Bij het dingen naar de gunsten van klanten tellen gebruiksgemak, veiligheid en toegang tot het mobiele kanaal zwaar. Wie de client onboarding snel, gemakkelijk en veilig regelt heeft een voorsprong. De ontwikkelingen gaan zo snel dat het openen van een bankrekening of afsluiten van een verzekering met een selfie niet nieuw meer is. Consumenten accepteren identiteitsverificatie met vingerafdruk, gezichts- en stemherkenning soepel. In 2017 komen banken in de rol van identiteitsverstrekkers met iDIN inloggen bij de Belastingdienst, online boekhoudpakketten en mogelijk Persoonlijke Gezondheid Dossiers. In die markt mogen DigiD, Idensys en iDIN concurreren in het bieden van veilige inlogdiensten. Financiële instellingen en leveranciers van elektronische diensten (webwinkels, online kredietverstrekkers, verzekeraars, overheden) gaan bepalen wie met elkaar zakendoen. Het congres geeft inzicht in de mogelijkheden en het businessmodel van digitale identiteiten.

"Het bieden en breed hergebruiken van digitale identiteiten in Nederland is een serieuze zaak geworden, maar het is niet triviaal deze landelijke infrastructuur te begrijpen en vooral te benutten. Met de inbreng van de Betaalvereniging en Logius biedt het congres u actuele en relevante informatie over iDIN en Idensys, DigiD. De aanwezigheid van onafhankelijke identity management deskundigen biedt u als congresdeelnemer een uitstekende gelegenheid om advies te vragen en uw eigen visie te toetsen."
Jaap Kuipers - E-Identity


Partners

 

e-Identity Congres
25 januari 2018

Download

Voor een compleet overzicht van het programma raden wij u aan de brochure te downloaden

Download (PDF)

Sneak Preview

Wij lichten een tipje van de sluier op en presenteren u de Sneak Preview van het e-Identity Congres 2018!


 

Identity-experts voor u op het podium:


Jaap Kuipers

Initiatiefnemer, Platform Identity Management Nederland (PIMN)

Robert Garskamp

Managing Director, ID Next


Programmaraad

Dit programma is mede tot stand gekomen met behulp van:

Clemens Bloemen, Signicat
Mickey Vonckx, Connective
Joseph Kakisina, KPN
Inge de Ruijter, Equens Worldline
Wim Lagendijk, Deloitte
Henk Marsman, Rabobank
Koen van Rijn, CGI

Victor van der Wolf, Transfollow
Thea Van Oosterhout, CM
Robert Garskamp, IDentity.Next
Jaap Kuipers, Platform Identity Management Nederland
Hubert Welleman, Connectis
Hans Rob de Reus, Ministerie van Financien
Piet Mallekoote, Betaalvereniging Nederland

Datum

Dinsdag 25 januari 2018

Locatie

Nader te bepalen


Uw investering

  tot 1 november
vanaf 1 november
Congresticket  599,- €699,-
Deze prijzen excl BTW (per persoon) en incl koffie, thee, snacks, lunch, borrel, netwerken en online toegang tot de presentaties na het congres.
Direct inschrijven

 


Wie ontmoet u?

Uit de Finance, Telco & Energy:

 • Business Development Managers
 • Identity Management Managers
 • Strategy Managers
 • Identity & Access Managers
 • Information Managers
 • Marketing Managers
 • CRM Managers
 • Chief Security Officer
 • Chief Technology Officer
 • Chief Information Officer
 • Management Information Systems Directors and ManagersSecurity Architects
 • (Security) Analists
 • Program and Project Managers
 • Security Managers
 • IT Managers
 • Research Directors
 • Head of R&D
 • Chief Operating Officer
 • Government Liaison Managers

Reacties van deelnemers

"Ik ben hier om te kijken wat de stand van zaken is en welke ontwikkelingen door de markt worden omarmd. Wat me vandaag verraste is dat er partijen zijn die zich opwerpen om voor organisaties zoals Aegon de toegang te verzorgen via verschillende vormen van E-identity, dus iDIN, DigiD enzovoorts. Identity brokers dus. Daar ga ik eens over praten met onze mensen van architectuur. "
- Irene Visser, Product Owner identity and access management

"Ik was er vorig jaar ook bij. Dit jaar is het niveau hoger. Er gebeurt meer. Wel vind ik dat sommige initiatieven langzaam gaan en dat de focus voor op Nederland is. Niet internationaal.’ Tips voor de volgende editie? ‘Ja, neem de big techs mee. Facebook, Google, dat soort clubs. Verder: minder focus op wat er technisch mogelijk is en meer op wat het oplost en wat de consument eraan heeft."
- Michel van Westen, Buckaroo

"Wat ik sterk vond aan de opzet, was de aanwezigheid van de vele experts in combinatie met vertegenwoordigers van grote gebruikersgroepen zoals banken, de overheid en verzekeringsmaatschappijen en de discussies over de toekomst en de voor- en nadelen van de verschillende vormen van E-Identity. Wel lag de focus wat mij betreft teveel op B2C, terwijl wij meer op in het B2B-segment actief zijn. Iets voor volgend jaar?"
- Victor van der Wolf, Software-ontwikkelaar


Meer informatie

Wilt u meer informatie over het e-Identity Congres? Of heeft u interesse in deelname? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact op met onze adviseur.

Anja de Greef
Tel: 040 - 2 972 750
E: a.de.greef@euroforum.nl


Belastingvoordeel

N.B. Betaalt u dit programma (gedeeltelijk) zelf? Maak gebruik van het belastingvoordeel en vraag tot bijna 50% van de studiekosten terug van de Belastingdienst! Meer informatie en tips

Partners


Partner worden? 

Het congres Toekomst van de digitale identiteit is dé plek om te netwerken in deze sector! Sprekers, bezoekers en congrespartners treffen elkaar in een rustige en ontspannen setting. Wilt u ook aanwezig zijn op de kennismarkt? Of net op een andere manier onder de aandacht komen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.
Er zijn profileringsmogelijkheden om uw organisatie te presenteren voorafgaand aan en tijdens het congres. Denk hierbij aan logovermeldingen, het aanbieden van whitepapers, ontbijt, borrel of diner en andere verrassende eye-openers.

Het is een unieke mogelijkheid om:

 • uw positie in de markt te verstevigen
 • uw naamsbekendheid te vergroten
 • uw doelgroep te ontmoeten en te netwerken

Maak gebruik van deze kans en presenteer uw organisatie op een unieke en creatieve manier!

Voor meer informatie:

Luc Giesen
Partnership Manager
040 - 2 972 747

Via onderstaande knop kunt u zich veilig, eenvoudig en snel inschrijven voor dit congres. Verzeker u van deelname door op de onderstaande button te klikken.

 

Leg uw deelname vast!
e-Identity Congres

Download de Brochure

Voor een compleet overzicht van het programma raden wij u aan om de brochure te downloaden. e-Identity Congres start op 25 januari 2018 in

Heeft u vragen? Neem voor meer informatie contact op met:

Inlogcode: