Verdiepende Business Controller opleidingen & cursussen

De grootschalige veranderingen in de sector vragen veel van u als financial. Vanuit uw financiële en bedrijfsmatige expertise heeft u een belangrijke rol bij de implementatie van veel veranderingen en staat u aan de voet van vergaande strategische beslissingen.

Zowel het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) als Euroforum organiseren jaarlijks verschillende finance opleidingen en bijeenkomsten voor u als Business Controller, om u te helpen uw nieuwe rol zo goed mogelijk in te vullen. Doordat al onze bijeenkomsten worden gegeven door experts in uw vakgebied bent u altijd verzekerd van de nieuwste trends en ontwikkelingen en de meest actuele informatie. Met de opgedane kennis kunt u dan ook direct aan de slag in uw praktijk!

Business Controllers opleidingen

Bekijk hieronder het aanbod van onze aanstaande Business Controller opleidingen en cursussen:

Op de hoogte blijven van ons aanbod?

*Al meer dan 3000 professionals ontvangen onze nieuwsbrief

Uitgelicht voor de Business Controller

Congres

Congres Jaarrekeningactualiteiten

In één dag de laatste en belangrijkste ontwikkelingen van de jaarrekening op een rij. 22e editie - 1 december 2015 - WTC Rotterdam.

Lees verder

Opleiding Video

De Controller als Business Partner

Er wordt van controllers al jaren veel gevraagd. Ze moeten niet alleen financieel inhoudelijk zijn maar ook adviseur en coach van het niet-financiële management.

Bekijk de opleiding

Artikel

Artikel: Wat kenmerkt de Nederlandse Controller?

De Nederlandse Controller is veel meer dan de ontwerper, inrichter en beheerder van (financiële) informatiesystemen. Hij is vooral ook degene die het management adviseert over het gebruik van die systemen. Hoe passen de cijfers in een planning en control cyclus?

Lees het artikel

Zoeken in ons aanbod
Advies

Wilt u meer weten over een cursus of congres, neem dan contact op met onze opleidingsadviseur:
Sandra Donkers
040 - 2 972 770

Sandra Donkers Adviseur s.donkers@Euroforum.nl
Incompany

Iedere cursus of opleiding kunt u ook in zijn geheel of gedeeltelijk incompany met meerdere collega's volgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via:
Telefoon: 06 516 18 303

Guusje Verhoeven Adviseur Incompany trainingen g.verhoeven@Euroforum.nl
Blijf op de hoogte

Het vakgebied blijft vernieuwen. Om deze veranderingen bij te houden is up to date blijven van belang. Via onze de social media kanalen kun je makkelijk onze relevante stukken volgen.